Gillette sensor

Gillette Sensor er et pålitelig valg for menn som ønsker en tett og jevn barbering hver gang. Med sine innovative teknologier kan denne serien brukes av alle uansett behov, inkludert menn med sensitiv hud som ønsker et presist resultat.


Gillette Sensor: Barberhøvelen som setter standarden for kvalitet og komfort

Enten du er ny eller erfaren innen barbering, er en praktisk barberhøvel fra Gillette Sensor et godt valg.

Som alle de andre Gillette produktene er denne serien kjent for sine innovative teknologier, sett i det fleksible dobbeltbladssystemet, som følger ansiktsformen og er designet for å gi en tett, men skånsom barbering.

Med den integrerte gelstrimmelen som aktiveres når den kommer i kontakt med vann, er huden beskyttet mot smertefulle kutt og er et opplagt valg for menn med sensitiv hud.


Hvis Gillette Sensor ikke er den rette serien for deg, er vi en stor forhandler av mange andre Gillette serier.

Stort utvalg av Gillette Sensor-modeller

Gillette Sensor er i likhet med merkets øvrige modeller en modell som representerer merkets forpliktelse til å utvikle nye barberingsprodukter med den nyeste teknologien, hvis formål er å gi det beste barberingsresultatet.


Gillette Sensor var den første utgaven i serien, siden den gang har den blitt videreutviklet. Hos MundFrisk finner du modeller som:

  • Gillette Excel-sensor
  • Gillette sensor 3
  • Gillette Sensor3 Comfort

Hver modell passer til ulike barberingsbehov, hvorav Gillette Sensor er klassikeren for grunnleggende barberingsbehov, mens de andre modellene er mer avanserte versjoner for mer spesifikke behov.

Gillette Excel Sensor er en videreutvikling av den originale Gillette Sensor, som med sine ekstra presise blader gir en bedre finish.

Gillette Sensor3 Comfort er designet for menn som lider av sensitiv hud og har en tendens til å bli irritert etter barbering.

Gillette Sensor - tett barbering som aldri før

Med Gillette sensoren kan du være sikker på å få en tett og jevn barbering. Denne serien kan dekke både de mest grunnleggende barberingsbehovene og mer spesifikke behov.

Enten du ønsker en rask daglig barbering eller en mer detaljert og presis opplevelse, kan Gillette Sensor-serien være løsningen for deg.

Med sine fleksible blader som tilpasser seg ansiktets konturer, sikres en skreddersydd barbering som minimerer risikoen for irritasjon. Det handler ikke bare om å fjerne uønsket hår, men om å gjøre prosessen så behagelig og effektiv som mulig.


Har du spørsmål om serien eller om andre produkter i vårt sortiment generelt, er du velkommen til å kontakte vår hjelpsomme kundeservice på tlf +45 93 40 38 38 eller sende en epost til munnfrisk.no .

Vårt fokus er å hjelpe kundene våre til å ta de riktige valgene for deres personlige barberingsrutine.