SmartLifEco tanntråd

SmartLifEco bærekraftige tanntrådsbraketter med nylon-4 tanntråd

Ønsker du mer bærekraft i hverdagen? Da kan du ta de første babyskrittene mot et grønnere liv ved å omgi deg med merkevarer som ønsker bærekraftige materialer 100%. Et av disse merkene er SmartLifEco , som jobber målrettet for å minimere mengden plast over hele verden og etterlate et mindre CO2-avtrykk.


Produktutvalget omfatter blant annet tanntrådsbraketter med tanntråd i materialet nylon-4. Her er det viktig å være klar over at det finnes mange typer nylon, og nylon-4 er et av de mer bærekraftige valgene.
Når det gjelder skaftene til tanntrådshengerne, er de bearbeidet i hvetehalm. Det er et annet biologisk nedbrytbart materiale som ikke etterlater det samme høye CO2-avtrykket som for eksempel plast. Selv emballasjen er bærekraftig.

Tanntrådstativene er tilgjengelige for både barn og voksne her på Munnfrisk.no , og de blir en venn i nøden når mellomrommene mellom tennene skal renses for UG. Selene er enkle å håndtere sammenlignet med tanntråd spesielt for barna og deg som ikke har så mye styrke i hendene.

Så kjøp dine tanntrådsbraketter hos Munnfrisk.no allerede i dag.