Huppy munnvann

Hubby nå også med munnvann i tablettform

Hubby har blitt et synonym for tannkremtabletter i forskjellige smaker. Det er et produkt som prøver å gjøre unna all plasten som lanseres på verdensmarkedet hvert år. Her er tannkremtuber en av de store synderne. I stedet lanseres Hubbys produkter i gjenbrukbar, komposterbar eller FSC-sertifisert emballasje. Selve innholdet er også basert på naturlige og miljøvennlige ingredienser.


Men tannkremtuber er absolutt ikke den eneste synderen når det kommer til plastemballasje. Tar du en rask titt i baderomsskapet vil du sannsynligvis ha flere produkter i plastemballasje stående og muligens inneholder noen av dem munnvann.

Ved siden av sine tannkremtabletter har Hubby også lansert munnvann i tablettform. Den er tilgjengelig her på Munnfrisk.no i en herlig mintsmak, som gir deg en frisk følelse. De rene ingrediensene her består av bl.a. det naturlige søtstoffet xylitol, nano-hydroksyapatitt (N-HA), som er en av hovedkomponentene i bein og tenner, samt eukalyptusolje og kokosolje.

Munnskylletablettene er det perfekte valget hvis du vil minimere plastavfallet ditt. Etuiet kan enkelt etterfylles etter behov. Det er også et utmerket valg hvis du ønsker å minimere mengden væske som må skannes ved sikkerhetskontrollen på flyplassen. Her kan du med fordel velge både Hubbys munnvann og tannkremtabletter til høytiden.