Carbo Smile

Gjenvinn ditt hvite smil med Italian Carbo Smile

Vi vet det nok alle; noen ganger røykes det litt for mye kaffe inni. Dette kan få som konsekvens at tennene blir litt gule over tid. Andre kjente gjerningsmenn kan være røyking, vin og diverse matvarer som kan ende opp med å skade emaljen.

Heldigvis er det relativt enkelt å gjøre noe med problemet slik at du kan få tilbake det hvite smilet ditt.

Italienske Carbo Smile er et av selskapene som har valgt å dedikere seg helt til å produsere tannblekingssett som kan brukes av privatpersoner. Aktivt kull, limonen, peppermynteolje og bentonitt er ingredienser som arbeider i dybden og fjerner lette flekker så vel som de dypere flekkene på emaljen med kun noen få naturlige ingredienser.


Carbo Smile sine produkter kjennetegnes ved ikke å være aggressive mot tenner og tannkjøtt. Produktene er grundig testet i Napoli. Forbrukertester har vist at deltakerne har opplevd betydelig hvitere tenner på bare to uker. Effekten kan økes ved å kombinere med Carbo Smile sine bambus tannbørster.

Her på Munnfrisk.no kan du f.eks. finn det komplette Carbo Smile tannblekingssettet, som inneholder både gel, bittskinne, fargekart og alle nødvendige plugger. Vi tilbyr også påfyll til tannblekingssettet.