Tilbehør til Philips munnvann

For å oppnå fullstendig rensing av foldene i munnhulen, må munnstykket til munnskyller ditt være frisk og fungere optimalt. Det anbefales at du skifter toppstykket til munnskyller hver 1-2 måned av både praktiske og hygieniske årsaker. Du velger selv hvordan munnstykket ditt skal utformes. Når du har et munnskyller fra Philips , har du muligheten til å velge mellom varierte design av de uunnværlige dysene.

Et munnskyller fra Philips er uunnværlig for de som har tannregulering, broer eller proteser. Takket være den skarpe og presise vannstrålen fjernes matrester og bakterier fra tennene og munnhulen.


Det er mange forskjellige måter du kan optimalisere munnhygienen på. De mest tradisjonelle metodene er børsting og tanntråd, men det finnes også mer moderne og ukonvensjonelle metoder som er virkelig effektive.
Du finner en av disse nyere metodene her på siden. Her tilbyr vi forskjellige munnstykker beregnet for munnvann fra Phillips AirFloss-serien . Disse dysene bruker en kombinasjon av luft og vann eller munnvann for å rense både tenner og tannkjøtt. Dette er et veldig effektivt supplement til børsting, og det hjelper også å rense vanskelige områder i munnen som børsten kan ha vanskeligheter med å nå.