Gap børster fra TePe

Det kan være vanskelig å få i seg all matrester med tannbørsten alene, det er veldig normalt at noe setter seg fast mellom tennene. Og hvis du ikke passer på å fjerne matrestene, kan det gi plakk på tennene, som kan ende opp med dårlig tannkjøttbetennelse.
Derfor bør alle ha en mellomromsbørste i toalettvesken. En spaltebørste har mange små bust som fjerner matrester og ev plakk mellom tennene, noe som gir deg sunne tenner og tannkjøtt.
Vi tilbyr et veldig stort utvalg av gap børster fra TePe , som absolutt kan dekke dine behov. Velg f.eks. vår TePe Angle gap-børste, som har et vinkelrett hode og kan dermed nå helt bak.
For de av dere som liker å bytte mellomromsbørsten med jevne mellomrom, tilbyr vi en rekke pakker på opptil 60 stk til en svært lav pris.
Vær oppmerksom på at gap børster kommer i mange forskjellige størrelser for å passe folks individuelle behov. Størrelsene har en fargekode, så når du har funnet en størrelse du er fornøyd med, kan du bare huske fargen neste gang du bestiller.

TePe mellomromsbørster er et godt supplement til daglig munnhygiene. Interdentalbørstene fra TePe hjelper til med å fjerne matrester og bakterier fra mellomrommene mellom tennene dine. TePe gap børster er laget av biologisk nedbrytbar plast.