Beconfident

Beconfident er et svensk merke som står bak tannblekingsprodukter av meget høy kvalitet, men til overkommelige priser som alle kan være med på. Beconfident er utviklet i samarbeid med både forskere og spesialister i Sverige og USA.


Beconfident - høy kvalitet, lave priser

Beconfident ble grunnlagt i 2011 i Sverige. De står bak et stort utvalg produkter for tannbleking, som har en meget høy kvalitet og som ligger i en prisklasse der alle kan delta. Det er superenkelt å kunne bleke tennene hjemme og instruksjonene er enkle å følge.

Beconfident har utviklet produktene deres i samarbeid med forskere og spesialister i både Sverige og USA, slik at de oppnår den beste kvaliteten, samt det sikreste produktet som ikke skader tennene og emaljen deres. Det tilbys både penner og sett for å bleke tennene, men også vedlikeholdsprodukter som holder det hvite smilet skinnende lenge.

På denne siden kan du kjøpe alle Beconfident sine produkter som gir hvitere tenner.
Velg mellom følgende produkter for hvitere tenner:

  • Strips
  • Tannkrem
  • Sett/sett
  • Penn
  • Påfyll

Det er alt du trenger for å få tennene hvite igjen. Produktene kan fjerne flekker fra kaffe, sigaretter eller noe helt annet, men uten å skade tennene.

Hos MundFrisk finner du et enormt utvalg av tannblekingsprodukter som hjelper deg å oppnå et skinnende hvitt smil. Se hele vårt sortiment for sikker og effektiv tannbleking hjemme .

Beconfident tannkrem

Det tok 2 år å utvikle den perfekte tannkremen for hvitere tenner, men Beconfident ga ikke opp. I samarbeid med verdens ledende tannleger utviklet de en tannkrem som både renser tennene, styrker tannkjøttet, beskytter mot plakk, fjerner flekker på tennene og gjør dem hvitere å se på. Tannkremen kan også brukes hver eneste dag, slik at du kan ha hvite tenner og frisk pust hele dagen.

Beconfident har en klinisk bevist effekt og har vært gjennom en stor studie for å teste både sikkerhet og effektivitet. Den kliniske testen hadde en varighet på 4 uker, hvor det også ble gitt tilbakemelding på produktet etter testen.
Munnpleien er på topp og denne tannkremen inneholder bl.a. fluor, kaliumnitrat, kalsiumfosfat, sink, hvitt karbon og kalsiumperoksid.
Hvit karbon har de samme fordelene som det velkjente og populære sorte karbonet, men uten den sterke fargen.

Tannkremprodukter fra Beconfident finnes i flere smaker, slik at du kan finne din nye favoritt.
Velg mellom følgende:

  • Acai og mynte
  • Jordbær og mynte
  • Kokos og mynte
  • Ekstra mynte
  • Følsom mynte

Du kan med fordel velge varianten med sensitiv mynte dersom du har sensitive tenner og tannkjøtt.
Ikke sikker på hvilken smak som passer best for deg? Bestill en prøvepakke med alle smaker og finn din favoritt før du bestiller en full størrelse.
Tannkremen kan med fordel brukes som vedlikehold etter bruk av kit.

Beconfident -sett

Blant det brede produktutvalget fra Beconfident finner du også sett som gir deg hvitere tenner.
Du bestemmer selv hvilken grad av tannbleking du ønsker, og du kan enkelt gjennomføre behandlingen hjemme, uten å være i tvil om bruken. Enkel å forstå instruksjoner for produktene følger med. Velg mellom en bleking som gir hvitere tenner mellom 4 og 7 nyansenivåer.

Alle settene fra Beconfident er utviklet i samarbeid med tannleger og spesialister som har mange års erfaring med tannbleking og relaterte produkter.
Du kan også være sikker på at alle settene overholder EU-direktivet om regulering av tannblekingsprodukter og ikke inneholder peroksid, og er også godkjent for hjemmebruk.

Resultatet fra et sett vil vanligvis vare mellom 4 og 6 uker, men avhenger av dine drikke- og spisevaner. Matvarer med mye farge, for eksempel kaffe, kan bidra til at den hvite fargen ikke varer like lenge.
Du kan alltid gjøre en behandling igjen når du føler at tennene trenger det.

Blant vårt utvalg av sett fra Beconfident finner du:

  • LED booster lys
  • Pro -sett
  • Dobbel booster
  • X1 startsett
  • Påfyll for sett

Beconfident strimler og penner

Du finner også strips og penner for hvitere tenner i produktutvalget fra Beconfident .

Strips er enkle å sette direkte på tennene, og du oppnår synlige resultater på kun 15 minutter! Du kan også oppnå opptil 3 nyanser hvitere tenner på bare 5 dager.
Dette er ultratynne strimler som er enkle å sette på tennene og som ikke fyller munnen. De er tilpasset over- og undermunn.

Du kan også velge en penn fra Beconfident , som er perfekt som et supplement til settene deres eller som en rask bleking på farten. Pennen sørger for å fjerne flekker på tennene som bl.a. kan stamme fra mat, drikke eller røyking.
Pennen inneholder gel, som påføres direkte på tennene med en liten børste.
Børsten er også det perfekte verktøyet for å målrette behandlingen med eller nå mellom tennene, hvor misfarging ofte oppstår.