Eco Loco

Eco Loco for å kjempe mot overforbruk

Eco Loco er et kanadisk merke grunnlagt av Geneviève St-Amour, som alltid har hatt et brennende hjerte for miljøspørsmål helt siden hun oppdaget som ung jente hvordan rumpetroll på magisk vis utviklet seg til frosker.

Utviklingen av rumpetrollene ble et konkret bilde av det komplekse nettverket som naturen snurrer dag etter dag. Geneviève St-Amour var faktisk så fascinert av miljøet at hun både som ung og voksen valgte å ta tak i miljøet først som skogsarbeider, deretter i ideelle organisasjoner og deretter med en universitetsgrad i miljøhelse.


Kjærligheten til miljøet er også drivkraften bak Eco Loco , som ønsker å ta opp kampen mot overforbruk og spesielt bruk-og-kast-kulturen.

Eco Loco står bak en serie med hverdagsprodukter som vanligvis leveres i engangsemballasje og helst brukes en gang og deretter kastes. Eco Loco tilbyr miljøvennlige alternativer med en tilnærming uten avfall.

På Munnfrisk.no finner du bl.a. tanntråd fra Eco Loco , levert i smarte glassbeholdere. Når du går tom for tanntråd, kan du enkelt kjøpe påfyll og dermed gjenbruke glassbeholderen din. Selve tanntråden er også miljøvennlig, da den er laget av maisfibre.

Eco Loco er valget for deg som ønsker å være med på å gjenoppfinne hverdagen ved å velge produkter med lavt økologisk fotavtrykk, som dermed oppmuntrer til mer ansvarlig forbruk.