Bulldog hudpleie for menn

Skjegget ditt fortjener riktig pleie. Med Bulldog Skincare for menn får du skjeggpleie uten skadelige kjemikalier. I Bulldog care finner du alt du trenger for å få din optimale skjeggpleie.


Bulldog hudpleie for men for den moderne manns skjegg

En manns skjegg er hans identitet, derfor må det også tas vare på og pleies. Med Bulldog Skincare for menn får du produkter hvor teknologien og ingrediensene er tilpasset for å pleie både skjegg og hud.


Med Bulldog care får du:

  • Bulldog barberblader
  • Bulldog barberhøvel med bambushåndtak
  • Bulldog skjegg olje
  • Bulldog skjeggsjampo og balsam


Skjeggoljen gir fuktighet, skjeggsjampoen renser grundig uten å fjerne naturlige oljer, og skjeggbalsamen er med på å myke opp og forme skjegget. Barberhøvelen sørger for en perfekt skarp barbering.

Hos MundFrisk finner du også andre hårfjerningsprodukter for resten av kroppen.

Bulldog Hudpleie for menn - naturlige ingredienser for sunn skjeggvekst

Bulldog Skincare for menn er laget av naturlige ingredienser som ikke er vanskelige å bryte ned for miljøet når det en dag er på tide med en erstatning.

Produktene inneholder ingredienser som aloe vera, kamille, grønn te og eteriske oljer, som alle bidrar til å gi næring, fuktighet og mykgjøring av skjegget. Disse naturlige ingrediensene hjelper også med å lindre irritasjon og rødhet. Et problem du kanskje kjenner til?


Enten du har skjeggstubber, helskjegg eller noe midt i mellom, har Bulldog care produkter som sørger for at skjegget ditt ser sunt og velstelt ut og er i sin beste form. Da er du alltid klar for en spesiell begivenhet eller for en vanlig hverdag.

Kjøp Bulldog Hudpleie for menn hos MundFrisk

Hos MundFrisk velger vi nøye ut produktene som skal inngå i vårt sortiment, slik at de utvalgte garantert holder den standarden kundene våre forventer.

Med produkter fra Bulldog Skincare for menn får du produkter som er spesialdesignet for menn og deres skjegg.


Du kan også lese mer om produktene under de respektive produktbeskrivelsene.


Har du spørsmål om Bulldog Hudpleie for menn eller vårt sortiment er du velkommen til å kontakte oss på tlf +45 93 40 38 38 eller send en epost til munnfrisk.no . Her streber vi etter å komme tilbake så fort som mulig, slik at du kan ta det beste valget for deg og din skjeggpleie.