Pillebokser

Pillebokser gjør det enkelt og oversiktlig å danne seg en oversikt over legemidler. Hos MundFrisk finner du varianter av doseringsbokser med oppdeling for alle ukens dager eller pillebokser som er enkle å ta med seg. Du finner også tilbehør som pilleknusere.


Pillebokser i mange varianter

Hvis du vil være sikker på at du eller et familiemedlem aldri glemmer å ta viktige medisiner, bør du bruke pillebokser.


Det er mange typer bokser å velge mellom, som blant annet varierer i størrelse og teknologi. Det er en boks for de som tar vitaminpiller og naturmedisiner, og det finnes avanserte og multifunksjonelle medisindoseringsbokser for de som tar livsviktige medisiner.

De nyeste pilleboksene på markedet er de som lar deg dele opp medisiner etter både ukedager og tider på døgnet og gir en veldig god oversikt. Pillebokser er den mest budsjettvennlige metoden for å sikre at du husker hver dose medisin og tabletter i fremtiden.

På denne siden finner du mange forskjellige varianter av pillebokser, som alle har som mål å gjøre doseringen enklere, men samtidig også gi en oversikt slik at livsviktige medisiner ikke glemmes.

Vårt sortiment tilbyr bl.a. på:

  • Pilleboks 7 dager
  • Pilleboksuke og delt på tid
  • Pilleboks
  • Liten pilleboks med eller uten nettbrettdeler
  • Pillebokser med dispenser
  • Pilleboks til pose
  • Pilleboks med alarm
  • Pilleknuser
  • Pille deler seg
  • Pilleboks med punktskrift

Finn akkurat den varianten som passer best for dine behov og din hverdag.

Doseringsbokser gir god oversikt

Det kan være vanskelig å holde styr på medisinene og du kan fort miste oversikten over det. Spesielt hvis det er mange tabletter eller piller som til og med må tas flere ganger om dagen eller til forskjellige tider på dagen. Heldigvis kan en pilleboks hjelpe til med å holde styr på medisinene, slik at riktig dose tas hver dag og til rett tid.

Velger du en doseringsboks med inndeling etter uke eller tid, kan dette være med på å gi deg litt trygghet, da du ikke trenger å huske hvilke piller du må ta og når. Du kan fort overse et enkelt glass hvis pillene ikke er delt og ligger i sine respektive glass eller beholdere.
Pilleboksene sparer også tid i løpet av uken, da alle pillene allerede er samlet inn og dosert riktig. Du trenger bare å klargjøre pilleboksen en gang i uken.

En pilledoseringsboks gjør det lettere for deg eller en hjelper, da de små mellomrommene indikerer både dag og tidspunkt for når medisinen må tas.

Boksene med oppdeling finnes i mange forskjellige varianter, for eksempel med dispenser som samler de 7 pilleboksene på ett sted slik at de ikke blir borte fra hverandre. De finnes også som en enkelt stor boks eller som separate bokser som samles i en smart oppbevaringspose som er enkel å ta med seg.

Å ta medisin er kjedelig, men doseringsbokser trenger ikke å være det. Derfor finner du dem i mange forskjellige farger eller med fine mønstre og motiver, så det ikke ser kjedelig eller klinisk ut. Du finner også en helt klassisk hvit eller sort.

Fordeler med en doseringsboks

Du slipper å dosere medisinen flere ganger daglig
Du trenger ikke holde styr på hvilken medisin du skal ta og når
Det skaper god oversikt
Du er garantert å få all nødvendig daglig medisinering
Du trenger kun å sortere medisinen en gang i uken
Det er enkelt å transportere dersom du skal ha med deg medisinen

Pillebokser for ferie eller når du er på farten

Det er smart å ha en pilleboks hjemme, men noen ganger forlater du hjemmet i lengre perioder, for eksempel i forbindelse med ferier, helgeturer, dagsturer osv.
Derfor er det smart å ha en pilleboks som enkelt kan tas med, slik at du ikke trenger å ha med deg en stor med 7 rom hvis du bare skal på dagstur. På denne siden finner du mange forskjellige varianter, dette gjør det enkelt å holde styr på medisinen, selv om du er borte fra hjemmet. Er du kun borte en enkelt dag eller tar du kun en enkelt type medisin, kan du med fordel velge en av de pene mønstrede metallpilleboksene. Til høytiden er det smart pilleboks i 7 dager og etui i kunstskinn.

Pilleboks, pilleknuser og pillesplitter


Hos MundFrisk finner du alt du trenger for å holde styr på medisinene dine. I tillegg til mange varianter av pillebokser finner du også en versjon med innebygd nettbrettdeler som gjør det enkelt å halvere en pille hvis du bare trenger halvparten.
Du finner også pilleknusere eller pillesplittere som gjør det lettere å ta medisinen hvis det er vanskelig å svelge hele piller.

Uansett om du er ute etter små eller store doseringsbokser, har vi garantert en pilleboks for dine spesifikke behov. Trenger du råd eller veiledning, eller har du spørsmål om et spesifikt produkt, er du mer enn velkommen til å kontakte oss på telefon, epost eller chat.