Primavera munnvann

Primavera munnvann en hyllest til den uforfalskede naturen

Primavera er et merke som ønsker å gi deg den uforfalskede naturen via deres produktsortiment, som bl.a. inkluderer munnvann.

Reisen til dette punktet har vart i mer enn 35 år, hvor de to grunnleggerne, Ute Leube og Kurt Ludwig Nübling, kontinuerlig har latt seg fascinere av naturlige eteriske oljer og kraften de besitter. Primavera drøm er derfor å tilby kundene den sanne helhetlige kraften ved hjelp av naturens egne planter.


Primavera står i dag bak en rekke ulike helse- og velværeprodukter som har som mål å styrke både kropp og sjel.

Du kan oppleve den rene effekten av Primavera produkter ved f.eks. å velge merkets alkoholfrie munnvann her på Munnfrisk.no . Siden det er alkoholfritt, vil det også være et godt valg for både gravide og andre som av visse grunner ikke ønsker å innta alkohol.
Munnvannet kan uten problemer brukes til daglig, hvor blandingen av f.eks. sitronolje og spearmint gir deg en deilig følelse.

Som et alternativ kan du velge oljeutvinningsmiddelet fra Primavera . Begge produktene hjelper deg med å rense munnhulen i dybden. Det er et supplement til tannpuss og rengjøring med mellomromsbørster, slik at du fjerner alle slags avfallsstoffer og bakterier.