Earth Sense Organics tannkrem

Earth Sense Organics Fransk tannkrem i fast form

Solid tannkrem er et utmerket valg for deg som generelt synes at du bruker for mye tannkrem i hverdagen. Du kjenner sikkert til følelsen av å presse ut en altfor stor klatt med tannkrem, slik at halvparten havner i vasken eller i verste fall på fingrene og klærne. I tillegg til å være super , er det også dyrt i lengden med tanke på den store mengden avfall.

Heldigvis finnes det gode alternativer til den klassiske tannkremen. Du kan f.eks. få tannkrem i fast form fra det franske merket Earth Sense Organics . Det er et organisk sertifisert merke som har dedikert seg til å tilby produkter uten palmeolje. Palmeolje er en av de største synderne når det kommer til ødeleggelse av regnskog over hele verden.


Produktene fra det franske teamet er utelukkende basert på mineral- og planteingredienser, slik at du alltid vet hva du putter i munnen. Earth Sense Organics -tannkremene vi selger her på Munnfrisk.no inneholder aktivt kull og en ikke-skummende mynteformel.

Bortsett fra selve formen Earth Sense Organics tannkrem på nøyaktig samme måte som varianten du allerede kjenner. Du dypper ganske enkelt tannbørsten i den solide tannkremen, og deretter kan du pusse som vanlig via sirkulære bevegelser. Doseringen blir imidlertid langt mer presis og uten klebrige tannkremklatter overalt i vasken.