Oral-B iO Elektriske tannbørster

Leter du etter noen av de mest populære og anbefalte tannbørstene på det internasjonale markedet?

Oral-B iO Elektriske tannbørster er designet med den nyeste teknologien på området, som gir deg den mest grundige og omfattende rengjøringen av alle tannoverflater (også de som er vanskelige å nå med en klassisk tannbørste).

De elektriske produktene fra Oral-B iO finnes i flere varianter, slik at man kan finne en modell for ethvert behov.

De nyeste variantene av Oral-B iO elektriske tannbørster er de som er utstyrt med kunstig intelligens, som gjør at tannbørsten din kan lese renseteknikken din.


Den nye Oral-B iO overgår alle forventninger til en tannbørste med ufattelig rengjøringsytelse og en sensasjonell munnfølelse. Oral-B iOs innovative magnetiske drivsystem leverer presis energi til bustspissene som glir fra tann til tann med milde mikrovibrasjoner for en effektiv og komfortabel rengjøringsopplevelse. Nyt en frisk følelse hver dag som fra en tannlege. Oral-B iO hjelper deg med å beskytte tannkjøttet mot for mye press. Den nye intelligente trykkreguleringen varsler med rødt lys om for mye trykk og lyser grønt når du bruker optimalt trykk. Et interaktivt display muliggjør enkel navigering gjennom børstens ulike funksjoner og innstillinger. Velg mellom forskjellige rengjøringsmetoder, få sanntids personlig coaching og en påminnelse om å bytte børstehoder. Den visuelle timeren gir informasjon om anbefalt rengjøringstid på 2 minutter. Tannbørsten ønsker deg velkommen om morgenen og gir deg et smil etter rengjøringsprosessen for utmerkede resultater. Den nye appen tilbyr interaktiv 3D-grafikk for første gang, mens Oral-B iO gjenkjenner din individuelle rengjøringsteknikk takket være kunstig intelligens. Opplev en tannpussopplevelse som inspirerer.