Periodontitt Munnvann

Periodontal sykdom munnvann for forebygging og behandling

Klorheksidin, oil pulling og Parodontax kan lett bli noen av dine nye bestevenner. Dette er produktene hvis du enten ønsker å oppnå fullstendig beskyttelse mot tannkjøttproblemer og periodontitt eller hvis du skal begynne å behandle en aktuell periodontal tilstand.

Dette er produkter som er kjent for å ha en effektiv effekt. Det kan selvsagt ikke gis noen garantier, da periodontal sykdom kan skyldes mange forskjellige ting, fra bakterieansamlinger til dårlig immunforsvar, graviditet eller andre lignende faktorer. Det er derfor ikke sikkert at ett produkt vil fungere for deg som alle andre. Det er derfor også lurt å konsultere tannlegen din før du begynner å "selvbehandle" periodontitten.

Grundig rengjøring er imidlertid alltid alfa og omega for periodontal sykdom, da både tannkjøttet, tannkjøttlommene og støttevevet rundt tannrotbeina er under ekstra betennelse. Her kan både munnvann og spesialutviklede tannkremer for periodontitt være til stor hjelp for å opprettholde nødvendig beskyttelse.

Les gjerne våre produktbeskrivelser slik at du alltid vet hvordan du bruker det aktuelle produktet. Noen tar sikte på en forebyggende effekt, mens andre kan brukes som del av en større periodontal behandling.

Så vær sikker på hva du faktisk kjøper. Er du usikker, er du hjertelig velkommen til å spørre teamet her på Munnfrisk.no om råd.