Tilbehør til MundFrisk munnvann

Gjør munnskyller ditt ekstra effektivt med enda flere dyser

Hos Munnfrisk.no kan vi tilby deg flere typer produkter i kategorien munnvann, og vi har både batteridrevne og stasjonære modeller fra kjente merker som Waterpik , Oral-B og Phillips samt vårt eget merke.


Et munnskyller er den ideelle maskinen hvis du ønsker en ekstra grundig rengjøring av tennene. Du kan nesten sammenligne det med en høytrykksvasker. Her er det imidlertid ikke hagemøblene som trenger en tur med høytrykkspyleren, men heller tenner og gliper.

Du kan koble forskjellige dyser til munnskyller ditt, som kan gi forskjellige effekter. Et godt utvalg av munnstykker til munnskyller ditt følger med, og du kan også kjøpe diverse munnskyller her i kategorien. Dette gjelder for eksempel produkter som munnstykker for tungerenyser og dyser med lommespiss som kan brukes i periodontallommene.

Under de ulike produktbeskrivelsene kan du få et detaljert innblikk i hvordan du konkret bør bruke de enkelte dysene og hvordan de fungerer i praksis.

Hvis du har hoppet med på munnskyller , kan du kjøpe alt tilbehøret ditt direkte på Munnfrisk.no . Det er et flott alternativ eller supplement til interdentale børster og tannpirkere.