Hager Werken

Kjøp spesialisert tannlegeutstyr fra familiebedriften Hager & Werken.

Da Edgar Hager grunnla det tyske selskapet Hager & Werken tilbake i 1946, var det med en klar misjon: Selskapet ønsket å skape innovativt tannlegeutstyr på egen hånd og tilby det gjennom et nøye utvalgt forhandlernettverk over hele verden. Til å begynne med var kundene primært tannklinikker.


Eller leter du etter et tannsett som består av et munnspeil, pinsett og en sonde som kan optimere munnhygienen hjemme i privatlivet ditt?

Finn ditt spesialiserte tannlegeutstyr fra Hager & Werken her på Munnfrisk.no - og rens tennene dine "en tann bedre" enn alle andre. Gjennom årene har det vært tallrike eksempler på Hager & Werken-produkter som har bidratt til å fornye tannlegebransjen . Et av de aller første spesialproduktene var en varmluftsterilisator, hvoretter bl.a. fulgte gjenstander som spesielle plasttenner, vinklede røntgenbildeholdere og hygieniske engangsinjeksjonsnåler og dette er bare noen få eksempler på deres mange spesialprodukter.

I dag er selskapet fortsatt familieeid og har spredt sine vinger over det meste av verden, nærmere bestemt godt over 100 land, hvor stadig flere kunder også kommer utenfra tannlegepraksisene. Flere av Hager & Werkens produkter egner seg til og med for hjemmebruk.

De egenutviklede produktene omhandler områder som periodontologi, kirurgi, profylakse og avtrykkstagning for aspirasjon. Et annet kjerneprodukt er de ettertraktede salsetene fra Bambech, kjent for sin gode ergonomi.

Hos Munnfrisk.no tilbyr vi deg et godt utvalg av profesjonelt tannlegeutstyr fra Hager & Werken. Kanskje du trenger et nytt munnspeil eller kinnløftere i barnestørrelse til din tannklinikk?