Idento tannkrem

Misfarging av tenner kan være forårsaket av kosthold, drikke, livsstil og genetikk. Uavhengig av årsaken til at du har gule avleiringer på tennene, kan denne misfargingen skånsomt, sunt og skånsomt fjernes ved å bruke Idento tannkrem.

Mens mange andre tannblekingsprodukter inneholder skadelige stoffer eller kjemikalier, er Idento tannkrem 100 % økologisk og sunn.

De er laget med kokoskullpulver, som er en effektiv ingrediens som både renser og bleker tannoverflatene dine på en effektiv og skånsom måte.

Til tross for den innovative formelen er Idento tannkremene på samme prisnivå som mange av de klassiske og vanlige tannkremproduktene.


Hvis du er ute etter et naturlig, sunt og blekende tannkremprodukt, er danske Idento det riktige valget av produsent. " Bamboo Charcoal Whitening Toothpaste" er produsentens mest ettertraktede tannkrem, som er laget av aktivt kull. Tannkremen gir ønsket rengjøring av alle tannoverflater, mens kullet etter hvert vil fjerne flekker og misfarging på tennene dine.

Idento tannkrem er laget av sunne ingredienser, slik at du kan bruke produktene hver dag.

Den velfungerende og smakfulle tannkremen beskytter emaljen din, og den etterlater munnen frisk resten av dagen.

Til tross for den høye kvaliteten og de mange egenskapene, kan Idento tannkrem kjøpes til budsjettvennlige priser.