Hudpleie

MundFrisk - også med en rekke produkter for din hudpleie

Selv om vi i Munnfrisk.no primært fokuserer på produkter for munnhygiene, har vi absolutt også andre typer produkter for personlig pleie. Vi ønsker rett og slett å gi deg hele pakken, slik at du kan oppleve den friske følelsen fra topp til tå og vise verden ditt beste jeg.


Innenfor hudpleiekategorien selger vi et velassortert utvalg av Clearasil produkter. Det amerikanske merket har vært elsket i mer enn 7 tiår, hvor det spesielt har dominert markedet for kvisekremer. Det er imidlertid viktig å understreke at produktene ikke bare retter seg mot kviser, men også andre urenheter og hjelper deg dermed å opprettholde en klar og velstelt hud.

En av egenskapene til Clearasil produkter er at de kan brukes via enkle metoder. Det er både produkter som slukker brann her og nå, og de som hindrer urenheter på sikt. Clearasil renseputer kan f.eks. brukes for å få kviser til å virke mindre på bare noen timer, mens vaskekremer og vaskegeler fra Clearasil primært kan brukes forebyggende.

På Munnfrisk.no finner du bl.a. 3-i-1 vaskekremen, som både forebygger urenheter, booster huden og reduserer synligheten av ulike merker på huden.

Så la Clearasil bli en naturlig del av hudpleierutinen din. Det lønner seg.