DentaCure

En dansk suksesshistorie.

DentaCure er et populært dansk merke som har utviklet en rekke naturlige produkter for hovedsakelig tannkjøttproblemer og hele hemmeligheten er gjemt i et bukkehornkløverfrøekstrakt, som er kjent for å ha anti-inflammatoriske egenskaper. Den helbredende kraften har vært kjent i århundrer, men ble først mye senere implementert i kosmetikk og tannpleieprodukter.


Produktene fra DentaCure er fri for skadelige kjemikalier, som bl.a. fremgår av Tænks kjemikalieliste, derfor har de ikke mange av bivirkningene man ellers opplever med andre lignende produkter.

Produktutvalget omfatter i dag gel mot blemmer, tannkrem, munnvann og tanntråd.
Lider du av vondt tannkjøtt, er det all grunn til å investere i DentaCure sine naturlige og effektive produkter.

For grunnleggeren av DentaCure var det nettopp et eldre familiemedlem som var årsaken til forskning på eldgamle urter fra munkehager og deres helbredende virkning. Familiemedlemmet hadde store problemer med vondt tannkjøtt, noe som i stor grad gikk ut over livskvaliteten.
Men etter mange år med avkok av bukkehornkløverfrø og andre naturlige ingredienser på kjøkkenet hjemme, var den første formelen klar for et effektivt munnvann som skulle vise seg å lindre problemet med såre tannkjøtt. Og det er formelen som siden har blitt grunnlaget for en rekke andre DentaCure-produkter.