Munnvann fra Nordics

Her finner du vårt utvalg av Nordics munnvann. Nordics Oral Care lager naturlig og vegansk munnvann som strammer opp tannkjøttet og kan lindre tannkjøttbetennelse og periodontitt. Se vårt store utvalg av tannprodukter fra Nordics Oral Care .


Nordics munnvann lindrer problemer med tannkjøttet

Etter at du har pusset tennene og forhåpentligvis også brukt tanntråd, kan du fullføre behandlingen med et forfriskende munnvann. De fleste munnvann har det til felles at de dreper bakterier og gir en deilig forfriskende følelse i munnen.

Vårt munnvann fra Nordics har et litt smalere fokus, hvor hensikten er å avhjelpe tannkjøttproblemer. Det kan være f.eks. gingivitt eller periodontitt, det vil si der tennene løsner som følge av langvarig gingivitt. Nordics Parodent har høy konsentrasjon av aluminiumlaktat, som strammer opp tannkjøttet og er derfor spesielt godt egnet til å avhjelpe periodontitt.

Du unngår skadelige kjemikalier med Nordics munnvann

Nordics Soothing Mint inneholder salvieekstrakt, som angriper mikrober som er ansvarlige for dannelsen av plakk på tennene. Soothing Mint har også en spesielt forfriskende myntesmak.
Felles for de to munnskyllene er at de verken inneholder sukker, parabener, konserveringsmidler eller SLS. De er derfor 100% naturlige.