Naturativ

Naturativ med råvarer som har vært kjent i generasjoner

Hvorfor gjenoppfinne den dype retten når vi allerede vet at den fungerer?

Naturativ har valgt å fokusere på de naturlige ingrediensene som har bevist sin verdi og har vært kjent i generasjoner. Produksjonen av ansikts- og kroppspleieprodukter er dermed basert på organiske og naturlige ingredienser kombinert i nye spennende konsepter for naturen har alltid evnen til å overraske med nye funn i laboratoriet.


For Naturativ har det alltid vært en visjon å bevise at naturkosmetikk lett kan være like effektivt som produkter som inneholder flere syntetiske ingredienser. Før Naturativ ble en populær aktør på markedet var det imidlertid ikke alltid slik. Her sto valget alt for ofte mellom naturlige produkter og de effektive produktene, som kanskje føltes behagelige på huden, men inneholdt skadelige stoffer.

Med Naturativ kombineres naturlige ingredienser og effektivitet i produktene deres. Det er spesielt viktig å tilby produkter hvor du som forbruker ikke trenger å bruke hav av tid på å gå gjennom rutiner, men rett og slett kan gå rett på sak.

Er du interessert i å prøve Naturativ sine produkter kan du ta første steg med Munnfrisk.no . Vi tilbyr deg bl.a en deilig aftershavebalsam som kombinerer ingredienser som aloe vera, salvie, nattlysolje og vitamin E for en deilig følelse.