Me Mother Earth Floss

Me Mother Earth tanntråd - hjelp til å ta vare på Moder Jord

Tanntråden fra Me Mother Earth er skapt med en ekte kjærlighet til Moder Jord. Det er drivkraften bak det lille selskapet Me Mother Earth . 

Ekteparet Alberto og Amanda brenner for å introdusere en produktserie helt uten plast, hvor hovedkomponentene enten er naturlige, komposterbare eller resirkulerbare.

Det kan sees bl.a. with Me Mother Earth tanntråd, som er tilgjengelig her på Munnfrisk.no . Selve tanntråden er 100 % vegansk og biologisk nedbrytbar. Den består av en blanding av naturlige materialer som candelillavoks, bambuskarbonfiber, peppermynteolje og maisstivelse som føles behagelig mot tannkjøttet. Med tanntråd er det viktig å finne en tråd som ikke irriterer tannkjøttet unødvendig når du pusser mellom tennene.

Tanntråden leveres i gjenbruksbeholdere laget av materialer som bambus, glass og stål. Designuttrykket har vært verdsatt, slik at beholderne enkelt skal fungere som små «statement pieces» på baderomshyllen. Hvor ellers har du sett en regnbuetrådsdispenser? Eller er du mer for det rene, klassiske bambusdesignet med diskrete naturtrykk?

Uansett hva du velger, er Me Mother Earth klar til å ta deg med på en spennende reise - og du er herved invitert.