Durex smøremiddel

Durex glidemiddel er et nyttig verktøy å ha for hånden hvis du og partneren din ønsker å ha en bedre glid i intime øyeblikk. Durex smøremiddel finnes i flere forskjellige varianter, slik at du kan finne den perfekte matchen for deg. Se utvalget her!


Durex smøremiddel - designet nøyaktig for dine behov

Et av våre mest kjente merker i vårt sortiment er Durex smøremiddel. De har mer enn 100 års erfaring i bransjen, og er derfor det sikre valget når du ønsker kvalitet fremfor alt annet. Durex glidemiddel som har profilert seg med slagord som insisterer på at sex skal være både ekte og morsomt. Dette gjenspeiles i produktutvalget, der det rett og slett er noe for enhver smak uansett om du er interessert i det ene eller det andre.

Hos MundFrisk finner du flere forskjellige varianter av Durex glidemiddel. Du finner for eksempel vannbasert, silikonbasert eller smaksatt. Du finner også produkter som er spesielt utviklet for bl.a. analsex og vaginal tørrhet.

Vi selger flere smøremidler , uansett om du er til vannbaserte, oljebaserte eller silikonbaserte smøremidler. Vi sørger også alltid for at du har tilgang til et velassortert utvalg fra en rekke fremtredende merker på markedet.

Durex smøremiddel - finn den perfekte matchen for deg

Hos MundFrisk finner du et bredt utvalg av Durex smøremidler, slik at du alltid kan velge akkurat den varianten som passer best for dine behov. Durex smøremidler er tilgjengelig i en rekke formuleringer, inkludert vannbasert, silikonbasert og hybridbasert.

Vannbaserte smøremidler er den vanligste typen smøremiddel. De er enkle å vaske av og er kompatible med kondomer. Durex Lubricants tilbyr en rekke vannbaserte smøremidler, inkludert:

  • Durex smøremiddel jordbær
    Et vannbasert glidemiddel med jordbærsmak og duft. Den er laget med en formel som er behagelig på huden og lett å vaske av. Den er også fri for parfyme, parabener og glyserin.
  • Durex Lubricant Play Feel
    Et vannbasert glidemiddel designet for å føles mer naturlig. Den er laget med en unik blanding av ingredienser som gir en jevnere og mer behagelig følelse. Denne er også fri for parfyme, parabener og glyserin.
  • Durex smøremiddel 2-i-1 Guarana
    Et vannbasert glidemiddel og massasjeolje i ett og samme produkt. Den er laget med en blanding av vann, glyserin, xantangummi og guaranaekstrakt. Guarana er en plante kjent for sine energigivende egenskaper.
  • Durex Lubricant 2-i-1 Aloe Vera
    Et vannbasert glidemiddel og massasjeolje i ett og samme produkt. Den er laget med en blanding av vann, glyserin, xantangummi og aloe vera-ekstrakt. Aloe vera er en plante kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper.
  • Durex Lubricant Naturals Extra Sensitive
    Et vannbasert glidemiddel designet for personer med sensitiv hud. Den er laget med en formel som er fri for parfyme, parabener og glyserin, noe som gjør det mindre sannsynlig å forårsake irritasjon.
  • Durex Lubricant Naturals Ekstra fuktighetsgivende
    Et vannbasert smøremiddel designet for å gi langvarig fuktighet. Den er laget med en formel som inneholder hyaluronsyre, som er en naturlig ingrediens som bidrar til å holde huden hydrert.

Silikonbaserte glidemidler er mer holdbare enn vannbaserte glidemidler. De er også vanntette og kan brukes i vann. Durex tilbyr en rekke silikonbaserte smøremidler, inkludert:

  • Durex Lubricant Warming
    Et silikonbasert glidemiddel som gir en varmende følelse. Den er laget med en formel som inneholder capsaicin, som er stoffet som finnes i chilipepper.
  • Durex Play Tingle Lubricant
    Et silikonbasert glidemiddel som gir en prikkende følelse. Den er laget med en formel som inneholder mentol, som er stoffet som finnes i peppermynte.
  • Durex glidemiddel Perfect Glide
    Et silikonbasert glidemiddel som er silkemykt og behagelig varmt på huden. Den er laget med en formel som gir deg langvarig smøring, noe som gjør den spesielt egnet for analsex og for å lindre symptomer på vaginal tørrhet.

Finn Durex smøremiddel som passer perfekt til dine behov og nyt hyggelige og intime øyeblikk.