Edel+White

Vi selger et bredt utvalg fra Edel White , som du kan mikse og matche, slik at du får et komplett sett til hjemmebruk. Dette gjelder både klassiske produkter som tannbørster og tannkrem, men også tilleggsprodukter som munnvann og mellomromsbørster.


Edel White - et sveitsisk merke

Edel White er et anerkjent sveitsisk merke kjent for sine tannpleieprodukter av absolutt toppkvalitet. Produktene er basert på mange års forskning og erfaring, og brukes til profesjonell bruk i ulike tannklinikker verden over. Edelwhite er ikke bare rettet mot det profesjonelle markedet, så det finnes selvfølgelig også produkter for deg som ønsker en effektiv tannpleierutine hjemme. Produktene deres er utviklet i nært samarbeid med spesialister innen tannpleiefeltet og de bruker avansert teknologi som gjør deres innovative produkter annerledes enn konkurrentene. Det er ikke uten grunn at de kaller seg: «The Swiss Army Knife of dental care products».



Prisvinnende produkter for tenner og tannkjøtt

Hos MundFrisk har vi et bredt utvalg kvalitetsprodukter fra Edelwhite for hele familien. Du finner blant annet:

  • tannbørster
  • tanntråd
  • tannkrem
  • munnvann
  • børstehoder
  • gap børste
  • munnskyller

Edel Whites filosofi er at produktene deres er designet for å gi en enkel løsning på ethvert problem.


Edel White tannbørster og tannkrem

Kjøp supermyke tannbørster til både barn og voksne fra Edelwhite. Det finnes forskjellige typer som kan gjøre alt fra whitening til å pleie tannkjøttet. Alt er gjennomtenkt ned til minste detalj. Tannbørsten til barn er den mykeste på markedet, og er virkelig skånsom mot både tenner og tannkjøtt. I tillegg gjør dens ergonomiske design det enkelt for små barnehender å holde, samtidig som det er plass til en hjelpende voksenhånd også.
Vi selger også forskjellige typer tannkrem fra det sveitsiske merket. Kjøp for eksempel med whitening , for å bekjempe plakk og karies eller til glasur.For barn har de utviklet en unik pakke bestående av 7 forskjellige små tuber med forskjellige farger og smaker - en for hver dag. Dette gjør tannpuss både morsomt og lærerikt for barn. Naturligvis er de alle uten kunstige smaks- og fargestoffer og uten aggressive vaskemidler som SLS. Pakken kommer med følgende smaker:

  • Lakris
  • eple
  • kirsebær
  • oransje
  • Sitron
  • Pære
  • Vanilje


Edelhvit tanntråd, tannpirkere og mellomromsbørster

Som med alle deres andre produkter er det også her fokus på detaljene og kvaliteten. Deres revolusjonerende tanntråd er ikke bare belagt med voks, så du unngår å kutte i tannkjøttet eller fingrene mens du renser tennene. Den er også laget av et veldig spesielt materiale som utvider seg så snart det blir vått, noe som betyr at det fjerner opptil 70 % mer plakk mellom tennene enn andre merker.
Edel White sine tannpirkere og interdentalbørster er laget av deilige og fleksible materialer, som gjør dem ekstra effektive for rengjøring mellom tennene, da de former seg etter konturene av tennene. De finnes i forskjellige størrelser, så du kan utvilsomt finne noen som passer til tennene dine.



Råd og veiledning om Edel White

Hos MundFrisk bryr vi oss mye om god munnhygiene, og Edel White er en av de beste innen munn- og tannpleieprodukter. Uansett om du har problemer med tennene eller ikke, er de innovative produktene fra Edel White et virkelig godt kjøp. Det er viktig å ta godt vare på tennene gjennom hele livet, da de veldig gjerne vil vare livet ut. Det er derfor aldri for tidlig å begynne å ta vare på tennene med en daglig tannpleierutine bestående av effektive kvalitetsprodukter, og her er Edelwhite en virkelig god start.