* Disney Frozen

Disney Frozen har blitt en av de mest populære og kjære Disney-filmene. Hvis datteren din elsker enten Anna eller Elsa, kan du glede henne med en personlig elektrisk tannbørste laget i det elskede og gjenkjennelige Frozen-temaet. Skal daglig tannpuss være en hyggelig opplevelse for både barn og voksen, er det til stor hjelp å bruke utstyr som passer barnets interesser.

De elektriske tannbørstene produseres blant annet av Oral-B , som er en av de største produsentene på feltet. I tillegg til elektriske tannbørster med Disney Frozen, finner du også løse børstehoder, figurer, plaster og vanlige tannbørster med det sjarmerende temaet.


Inviter Anna og Elsa inn på badet
Både voksne og barn falt pladask for det fargerike persongalleriet i Frozen ("Frost"). Den første animasjonsfilmen kom tilbake i 2013 og fikk en etterlengtet oppfølger i 2019. Det er derfor en ganske god sjanse for at du ikke hopper helt over navn som Olaf for en nysgjerrig snømann og Sven for et kjærlig reinsdyr.

Eventyruniverset i Frozen trekker tråder til vårt nordiske opphav, ikke minst ettersom historien er basert på HC Andersens Snødronningen.

Med produktene fra Munnfrisk.no kan du ta med deg Frozen-spillet rett inn på badet. La barnet leke med sin nye Frozen-dukke når den elektriske tannbørsten med Frozen-motiver har klart børstingen trygt.