Be Aware tanntråd

Tanntråd fra Be Aware vegansk produkt uten skadelige stoffer

Tanntråd finnes i utrolig mange utførelser, og det kan derfor også være vanskelig å bestemme seg for om du skal velge det ene eller det andre produktet.

Be Aware sin tanntråd retter seg mot de som ønsker et vegansk produkt uten skadelige stoffer, og som også ønsker å støtte et merke som har dedikert seg til å ta ekstra godt vare på kloden.


Be Aware står bak en lang rekke produkter, som alle er produsert ut fra konseptet om at de skal være biologisk nedbrytbare, resirkulerbare og ikke må inneholde BPA eller plast. Målet er også å begrense avfallsmengden så mye som mulig.

Respekt for naturen er drivkraften bak Be Aware , som ønsker å gjøre sine kunder oppmerksomme på at det er på tide å ta ikke bare et aktivt, men også det riktige valget. 

Tanntråd er typisk hvit eller gjennomsiktig, men også her har Be Aware valgt å skille seg litt ut. Du får svart tanntråd. Den er perfekt for deg som ønsker å ha bedre kontroll over hvordan du plasserer tanntråden i mellomrommene. Det blir rett og slett lettere å følge de ulike bevegelsene.

Tanntråden gir deg en frisk følelse av mynte i kombinasjon med bambus karbonfiber og vegetabilsk voks.