AllBambu

AllBambu "vær en del av løsningen ikke en del av forurensningen"

Kanadiske AllBambu hjelper deg med å ta et viktig skritt mot en grønnere fremtid, fordi du heller vil være en del av løsningen enn selve forurensningen?

Det er velkjent for de fleste at spesielt plast er en stor miljøsynder i det daglige forbruket av husholdningsprodukter. Det er derfor også på høy tid å velge de mer biologisk nedbrytbare alternativene som bambus.

AllBambu står bak en rekke bambusprodukter for husholdningen fra tanntråd til bestikk, underlegg, lokk og hårbørster. Det sier også mye om den store allsidigheten som bambus besitter som materiale.


Så hvorfor akkurat bambus?

Bambus har en rekke gode egenskaper fra et miljøsynspunkt. Planten vokser kraftig uten bruk av sprøytemidler, akkurat som den har naturlige antibakterielle egenskaper. Bambus kan også resirkuleres og spiller dermed mot alle visjonene som AllBambu har satt opp for sin produksjon.

Sammen med bambusmaterialet bruker AllBambu også en rekke andre planteingredienser i sin samling. Velger du f.eks. tanntråd fra AllBambu får du blant annet nytte av maisstivelse og candelillavoks, som gir tanntråden ekstra styrke.