Curaprox

Her finner du et enormt utvalg av Curaprox tannbørster, tannkrem, gap børster og tungrensere alt til super priser! Curaprox er et merke fra det sveitsiske tannlegeselskapet Curaden, som produserer premium munn- og tannpleieprodukter for både forbrukere og profesjonelle. Curaprox er kjent for sine tannprodukter av ekstra god kvalitet, og produktene har derfor også blitt anbefalt av tanneksperter i over 40 år. Curaprox er representert i mer enn 20 land over hele verden, noe som understreker den store populariteten til Curaprox -produktene. Her får du tannpleieprodukter av ekstremt høy kvalitet, til svært gunstige priser!


Curaprox er et av verdens ledende dental

Det sveitsiske tannlegeselskapet Curaden, som står bak merket Curaprox , har produsert tannpleieprodukter siden 1972 og har dermed enorm kunnskap om deres spesialitet: dental . Med nesten 50 års erfaring på feltet har Curaprox utviklet et bredt spekter av effektive og funksjonelle tannpleieprodukter som rett og slett fungerer! Prøv f.eks. en Curaprox tannbørste , og opplev selv hvorfor folk over hele verden er begeistret for munnhygieneproduktene fra Curaprox .

Curaprox er utviklet i samarbeid med dental

Flere faktorer har bidratt til Curaprox sin brede anerkjennelse, men spesielt deres innovative tilnærming til å utvikle nye produkter skiller seg ut. Samtidig skjer denne utviklingen alltid i samarbeid med ledende dental , noe som resulterer i innovative og effektive produkter som samtidig er helt eksepsjonelle med tanke på kvalitet og effektivitet i et vitenskapelig perspektiv.

Et av de tydeligste eksemplene på Curaprox sin innovativitet er tannbørstene deres, som ikke er laget med tradisjonell nylonbust, men i stedet med sine egne patenterte CUREN®-fibre. Disse fibrene er ekstra myke og skånsomme mot tannkjøttet, og de er støpt veldig tett inn i tannbørsten, noe som gir en helt unik opplevelse når du pusser tennene. Tannbørstene fra Curaprox med de myke CUREN®-fibrene er helt fenomenale for alle med ømt eller følsomt tannkjøtt.

Prøv også en av de mange andre effektive Curaprox produktene


I tillegg til å produsere helt unike tannbørster, er Curaprox også i forkant av feltet når det kommer til tannkrem, mellomromsbørster og tungrensere. Prøv for eksempel Curaprox Enzycal tannkrem, som er laget uten sterke kjemikalier, men i stedet er utviklet med tanke på å skape et optimalt samspill mellom tannkremen og kroppens egne enzymer. Ønsker du et hvitere smil kan du prøve Black Is White tannkrem fra Curaprox , som fjerner misfarging av tennene ved hjelp av aktivt kull.

Interspace-børster fra Curaprox er innovative i den forstand at børstehodene er utskiftbare, noe som er til fordel for miljøet da du ikke trenger å kaste hele mellomromsbørsten etter bruk, men kan ganske enkelt kaste ut selve hodet og sette på et nytt neste gang. gang du ønsker å rengjøre mellomrom. Det er dermed kun nødvendig å kjøpe en startpakke med holder og ekstra hoder en gang, deretter kan du kjøpe nye påfyllingspakker med ekstra hoder til holderen - det er smart !