Haan tannkrem

Naturlig tannkrem i smarte refill-pakker.

Hvert år havner mye tannkrememballasje i husholdningsavfallet og det er ikke gode nyheter for miljøet. Hvis du vil bidra til å begrense avfallet ditt, kan du begynne med noe så enkelt som tannkremen din.
Haan står bak et bredt spekter av innovative produkter for personlig pleie, og med selskapets naturlige tannkremer som påfyll kan du velge mellom kombinasjoner med chai-te, mynte, sitrusfrukter og eukalyptus. Smakskombinasjonene tar deg med på herlige reiser til f.eks. Australske åkre, sitruslunder i Italia og engelske eplehager. Det er både deilig og friskt!


I tillegg til å forebygge hull, har tannkremene også hver sine kjerneområder som remineralisering, frisk pust, hvitere tenner og vedlikehold av de gode bakteriene i munnhulen.

Haan er en merkevare som går hele veien for å gi noe tilbake til samfunnet. Selskapet donerer 20 % av overskuddet til arbeidet med å skape nye kilder til rent drikkevann i utviklingsland. Haan opererer under slagord som «Water is life» og «Turning Care Around».

Hos MundFrisk selger vi Haans etterfyllbare tannkrembeholdere samt de ulike refillene i flere smaker.