Bærekraftig tanntråd og tannpirkere

Hvis du er ute etter bærekraftig tanntråd og tannpirkere, har du kommet til rett sted. Hos Munnfrisk.no har vi bærekraftig og miljøvennlig tanntråd som tar vare på tennene dine og miljøet samtidig. Finn bærekraftig tanntråd nedenfor.


Bærekraftig tanntråd finn din favoritt her

Hos Munnfrisk.no tar vi munnpleien din ekstremt alvorlig men også vår felles planet. Derfor finner du et bredt utvalg av bærekraftig tanntråd som gjør det enkelt for deg å ta vare på tennene dine og planeten samtidig.

Blant vårt utvalg av bærekraftig tanntråd og tannpirkere finner du et hav av kvalitetsmerker som alle har både din tannpleie og planeten i fokus.
Du finner bl.a. merker som:

 • Conscient Kind
 • CP Bamboo
 • Banbu
 • SenzaBamboo
 • Flon
 • The Humble Co.
 • Havrespekt
 • og mange, mange flere...

Velg mellom miljøvennlig tanntråd i flere bærekraftige materialer som bambus, maisstivelse og silke.

Mange av våre varianter er PFAS-frie. Ønsker du å se hele utvalget vårt eksklusivt med tanntråd uten PFAS ? Ta din tannpleie uten fluor til nye høyder med Munnfrisk.no .

Hvorfor velge miljøvennlig tanntråd?

Når det gjelder bærekraftig tanntråd, er det et produkt som beskytter miljøet. Vi vet alle at plast er et produkt som har problemer med å brytes ned i naturen og belaster planeten og fremtiden vår. Derfor er vi glade for å kunne tilby en bærekraftig løsning som er med på å beskytte vårt felles hjem; nemlig miljøvennlig tanntråd.

Kanskje tror du at bærekraftig tanntråd alene sannsynligvis ikke vil utgjøre noen stor forskjell for miljøet, men mange små bekker utgjør en stor elv og vi bør alle hjelpe der vi kan. Derfor kan du med god samvittighet velge bærekraftig og miljøvennlig tanntråd, som er litt bedre for naturen enn den tradisjonelle plastversjonen.

Miljøvennlig tanntråd brytes naturlig ned når du kaster den brukte tanntråden. Du bør derfor ikke være nervøs for at den tradisjonelle plasttråden blir liggende i naturen, forurenser miljøet og skader dyrelivet bærekraftig tanntråd er laget av naturlige materialer som alle allerede finnes i naturen.

Ønsker du å ta et miljøvennlig valg, men er usikker på hvor du skal begynne? Eller ønsker du rett og slett å ta mer aktive beslutninger i hverdagen som alle bidrar til å beskytte vårt felles miljø? Bærekraftig og miljøvennlig tanntråd er et godt sted å begynne.

Hva består bærekraftig tanntråd av?

Bærekraftig tanntråd er ikke laget av plast slik du ellers ville kjent det fra den tradisjonelle versjonen. På den annen side er den laget av naturlige materialer som lett brytes ned i naturen.

Materialene i bærekraftig tanntråd kan for eksempel være:

 • Bambusfibre
 • Silke
 • Maisstivelse

Overflatebehandlingen kan bestå av for eksempel naturlig voks, vegansk voks, eteriske oljer eller kokosolje, som alle er med på å skape en god og hyggelig opplevelse som også er bra for tennene og hele tannpleien.

Bærekraftig tanntråd tar vare på tennene dine og miljøet

Er du i ferd med å bygge en bærekraftig tannpleierutine? Ikke glem tanntråd og tannpirkere. Tanntråd er en viktig del av rengjøringen av tennene og ved å bruke bærekraftig tanntråd og tannpirkere kan du få tak i matrester og urenheter som kan være vanskelig å få tak i med tannbørste. På denne måten motvirker du plakk og bakterier, samtidig som du stimulerer tannkjøttet, slik at hele munnen din blir frisk.

Hvis du er ute etter bærekraftige løsninger, har vi på Munnfrisk.no et bredt utvalg av bærekraftig tanntråd og tannpirkere. Laget med planetens helse i tankene, kan du slappe av og fokusere på din egen helse.

Hvis du har spørsmål om vårt utvalg av bærekraftig tanntråd, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss på enten telefon +45 9340 3838 eller e-post munnfrisk.no .