Gillette Venus

Gillette Venus-serien er laget i samarbeid med kvinner og med fokus på individuelle behov ved barbering. Med produkter fra denne serien får du en feilfri barbering som etterlater huden silkemyk og uten irritasjon hver gang.


Gillette Venus - laget av kvinner, for kvinner

Gillette Venus er spesielt designet med kvinners behov i fokus og er utviklet i samarbeid med kvinner. Serien er kjent for sine innovative teknologier for å gjøre barberingen skånsommere, enklere og mer effektiv, noe som har gjort den til en favoritt blant mange kvinner.


Felles for produktene i serien er:

  • Fleksible og justerbare blader
    De fleksible og justerbare bladene gir en tett og jevn barbering hver gang. De gjør det mulig å barbere selv de mest utilgjengelige områdene, som knær og ankler, uten kutt og irritasjon.
  • Fuktighetsgivende stripe
    Med den fuktighetsgivende stripen beskyttes huden mot irritasjon. Det bidrar også til en jevn og behagelig følelse etter barbering. I tillegg sørger den for at huden din ikke blir skadet, uansett om du barberer deg hver dag eller en gang i blant.
  • Mykt håndtak
    Det myke håndtaket er behagelig å holde og lett å kontrollere.
  • Elegant design og fargevalg
    Serien har også fokusert på det estetiske, slik at barberingen blir mer tiltalende og matcher resten av baderomsinnredningen når skrapen ikke skal brukes.


I tillegg til det er Gillette Venus også tilgjengelig i forskjellige størrelser, som gjør dem perfekte å bruke uansett hvor du er hjemme eller på farten.

Trenger resten av husstanden også en ny skrape? Hos MundFrisk finner du alle de andre seriene fra Gillette .

Få silkemyk hud etter barbering med Gillette Venus

Alle fortjener silkemyk hud. Gillette Venus-serien spenner vidt og er tilpasset kvinners hudtyper og behov, slik at du ikke trenger å gå på akkord med barberingen selv om du er på farten.

I vårt sortiment finner du modeller som:

  • Gillette Venus Comfort Glide
  • Gillette Venus Breeze
  • Gillette Venus Sensitive
  • Rett og slett Venus
  • Gillette Venus ekstra glatt


For deg som har tørr eller sensitiv hud eller har tendens til irritasjon anbefaler vi Gillette Venus Extra Smooth, Gillette Venus Sensitive og Gillette Venus Comfort Glide . I stedet anbefaler vi Simply Venus engangsskraper å ta med på turen.

Slik får du det beste resultatet med Gillette Venus

Før du begynner å barbere deg med ditt nye tillegg fra Gillette Venus, er det noen hensyn vi anbefaler deg å tenke på:

  1. Kjør skrapen forsiktig over huden
  2. Velg Gillette Venus-varianten som passer din hudtype og dine behov
  3. Påfør en god gel eller skum
  4. Avslutt med en olje eller lotion


Ved å velge riktig skrape og en gel som passer din hudtype, vil du oppnå det beste resultatet og redusere risikoen for typiske plager, som røde flekker og kløe etter barbering.


Hvis du lider av tørr eller sensitiv hud, er det en god idé å inkludere skum eller gel i rutinen og avslutte med en olje eller en fuktighetskrem.