Fairytabs

Fairytabs tannbørstetabletter - syng med og børst

Dutch Fairytabs har vært med på å fornye markedet for tannkremtabletter. Målgruppen er i stor grad barna, som ofte ikke forstår hensikten med å pusse tennene og hvorfor i all verden det skal vare i hele 2 minutter.

Visjonen med Fairytabs har derfor vært å gjøre det morsommere å stå ved vasken og få gjort dagens børsting. Borte er de klassiske tannkremtubene som ofte gjør mer skade enn nytte. Det er kommet de smarte tannkremtablettene med uimotståelige barnesmaker som jordbær, som raskt blir barnas favoritter, og som i tillegg er super å tygge.


Fairytabs har til og med vært med på å skape et komplett barneunivers med ulike karakterer, hvor det også er utviklet en spesifikk tannbørstesang den kan enkelt finnes på YouTube eller Spotify. Med sangens lengde på nøyaktig 2 minutter blir det fullt mulig å danse seg gjennom tannpussen.

Fairytabs universet er i stor grad inspirert av gründer Peter Radix sine egne erfaringer som familiefar, og flere baderomsprodukter er i ettertid lagt til serien.

Selv om det overordnede målet er å gjøre det morsomt for barna, er bærekraft og helse også tenkt i konseptet. Tannkremtablettene og tilhørende emballasje er for eksempel fri for kjemikalier og mikroplast, da Fairytabs på ingen måte ønsker å bidra til mer plast i verdenshavene.