BlokZeep

Barbersåpe fra Blokzeep når du vil ta et miljøvennlig valg

Barbersåpe er et fint alternativ til både barbergeler og barberskum. Det vil ofte avhenge av personlige preferanser om du foretrekker den ene eller den andre varianten. Funksjonen er å få et godt skum og bygge opp et godt gli på huden, slik at du skåner huden mest mulig mot barberbladene.


Hos Munnfrisk.no finner du flere typer barbersåpe, og en av våre produsenter er Blokzeep . Filosofien her er at produktene til personlig pleie på badet alltid skal være bærekraftige. Ved å kjøpe ett enkelt Blokzeep produkt kan du unngå at opptil 90 gram plast havner i verdenshavene.

Produktene er uten SLS og parabener, så du gir både hår og hud de beste forutsetningene. Til tross for navnet kan du enkelt bruke barbersåpe fra Blokzeep over hele kroppen, derfor kan den også brukes av både menn og kvinner.

Er du interessert i å prøve de nederlandske produktene samtidig som du gjør noe bra for miljøet? Da bør du handle Blokzeep her på Munnfrisk.no allerede i dag. Du kan velge såpene i fristende smaker som ylang-ylang, tea tree og grapefrukt.