Munnvann fra Innova

Hvis du vil være sikker på at det ikke er skadelige bakterier rundt tennene dine, må du bruke munnvann som en del av din daglige tannpleierutine.

For de som lider av sensitivt tannkjøtt eller frostskader på tennene, er det lurt å velge et produkt som er nøye utviklet for å skape et ekstra sterkt forsvar i munnen. Fra Innova finner du spesialutviklet munnvann som er utviklet i samarbeid med tannlegespesialister.

Med deres spesielle munnvann kan du rense både tenner og munnhule, mens væsken din trenger gjennom de åpne tannkanalene for å forsegle dem.

Dette reduserer følsomheten rundt tennene og det gjør emaljen din sterkere.


Det anbefales at du avslutter din daglige tannpleierutine med munnskylling. Det finnes mange forskjellige munnvann på markedet og de er laget for å møte ulike behov.

Munnvann fra Innova er et av de mest velfungerende produktene som alle kan bruke. Den flytende væsken kan fjerne bakteriene i munnhulen som tannbørsten din ikke kan nå. Og væsken er i stand til å stimulere emaljen, slik at du over tid får sunnere og sterkere tenner.

Innova munnvann er laget med en avansert formel som gjør den mild, skånsom og effektiv. Den inneholder ikke fluor, så du kan bruke den på daglig basis med ro i sinnet.