Les Daronnes tannkrem

Big Smile , fransk kyss!

Hos Munnfrisk.no tilbyr vi deg et godt utvalg av tannkrempulver det rimelige alternativet til vanlig tannkrem. Med tannkrempulver bruker du en mindre mengde, da du rett og slett må dyppe tannbørsten direkte i pulveret. Så nå blir du kvitt klissete tannkremflekker overalt i vasken!

Big Smile og French Kiss er navnene på tannkrempulveret vi selger fra den franske produsenten Les Daronnes .


Tannkremen inneholder bl.a. essensielle oljer, kalsiumkarbonat og ingredienser som bidrar til å bleke tennene og dermed gjøre dem hvitere. Samtidig kan den både beskytte tennene dine mot karies og plakk, samtidig som den bekjemper dårlig ånde og lindrer irritert tannkjøtt.

Det er dermed mange gode ting å trekke frem om tannkrempulver fra Les Daronnes . Produktene er til og med naturlige produkter sertifisert i henhold til økologiske standarder. Alle ingrediensene er hentet direkte fra hagen i Frankrike - Touraine-regionen. Alt i Les Daronnes sitt produktutvalg er bygget opp rundt en kjærlighet til naturen og de gamle håndverksmetodene, slik at du får både kvalitet og rene produkter som er gunstige for kroppen og dens helse.

Så ta en titt allerede i dag på hva Munnfrisk.no kan tilby deg av produkter fra det franske kosmetikkmerket, Les Daronnes .