SmartLifEco tannbørster

SmartLifEco Bambustannbørster med aktivt kull for en naturlig blekende effekt

Kunne du tenke deg å ta et mer bevisst valg når det gjelder tannbørster, slik at du ikke bare drar det første og beste produktet ut av hyllene i supermarkedet?

Da kan du søke i retning bærekraftige merker som SmartLifEco , som har promotert seg selv med et motto som: "Do Something Drastic - Ditch The Plastic". Målet er å redusere mengden plast, og ikke bare når det gjelder tannbørster, men også en rekke andre uunnværlige husholdningsprodukter.


Bambustannbørstene fra SmartLifEco finnes i flere varianter her på Munnfrisk.no . Det er helt opp til deg om du vil ha dem i enkeltpakninger, reisevennlige sett eller multipakninger, hvor det er mer enn nok til hele familien.

Den spesielle fordelen med tannbørstene er først og fremst det klimavennlige bambusmaterialet. Bambus er kjent for å være en plante som vokser kraftig uten behov for gjødsel. Samtidig er bambus biologisk nedbrytbart, i motsetning til for eksempel plast.

Du får imidlertid også mer i pakken med valget av SmartLifEco sine tannbørster. De inneholder også aktivt kull, som gir en naturlig blekende effekt, samtidig som de både beskytter det mer følsomme tannkjøttet og gir frisk pust.

SmartLifEco tannbørster gir deg mer enn bare rene tenner, så fyll opp i dag.