Kondomer

Har du mangel på kondomer? Hos MundFrisk finner du et stort utvalg av kondomer, så du finner garantert akkurat de kondomene du trenger. Velg kondomer i flere størrelser, merker, med/uten smak og med ulike egenskaper. Se hele utvalget vårt her!


Finn riktig kondomstørrelse

Å velge riktig kondomstørrelse er avgjørende for å sikre at det fungerer som det skal og gir nødvendig beskyttelse. Kondomstørrelser måles primært i omkrets. Den vanligste størrelsen er vanligvis i området 52-55 mm, men det finnes kondomer i forskjellige størrelser fra 49 mm til 66 mm.

Bruk av for lite kondom kan være vanskelig å trekke i og øker risikoen for at det glide eller ryker under bruk. Omvendt, hvis kondomet er for stort, kan det føles løst og ubehagelig, og det kan også ha høyere risiko for glide av.

Det er flere måter å finne riktig kondomstørrelse på. Du kan måle omkretsen av penis når den er halvoppreist med et målebånd. Alternativt kan du prøve kondomer i forskjellige størrelser til du finner den som passer deg best. Hvis du fortsatt er usikker på kondomstørrelsen din, kan du alltid spørre en helsepersonell om råd.

Når ble kondomer oppfunnet?

Ikke mange vet når kondomer ble oppfunnet, men de har en lang historie og har utviklet seg betydelig gjennom århundrene. De eldste kjente kondomene ble laget av dyretarm, og ble brukt i gamle sivilisasjoner som Egypt, Kina og Hellas. På 1500-tallet begynte man å lage kondomer av materialer som papir, silke og lær.

Det var imidlertid på 1800-tallet at det skjedde en avgjørende forbedring da kondomer begynte å bli produsert av gummi. Dette var et mer pålitelig og holdbart alternativ enn det som var tilgjengelig tidligere. På 1920-tallet ble lateks introdusert som det primære materialet for kondomproduksjon, og det er fortsatt det mest brukte materialet i dag.

Selv om de tidlige kondomene først og fremst ble brukt til prevensjon, utviklet formålet seg på 1900-tallet da de ble et viktig middel for beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer.

I dag er kondomer lett tilgjengelige og er en av de mest populære formene for prevensjon. De tilbyr en pålitelig måte å beskytte mot både uønsket graviditet og seksuelt overførbare sykdommer, noe som gjør dem til et viktig verktøy i moderne helse.

Hos MundFrisk finner du et bredt utvalg av viktige seksuelle verktøy, se for eksempel utvalget av glidemidler .

Finn ditt favorittkondom hos MundFrisk

Finn dine favorittkondomer hos MundFrisk . Hos MundFrisk velger vi nøye ut produktene som skal inngå i vårt omfattende sortiment. Vi setter alltid sammen vårt sortiment med omhu for å møte kundenes forventninger. Her finner du et bredt utvalg av kondomer, slik at du alltid kan finne akkurat de kondomene du trenger og foretrekker. Du kan velge mellom kondomer fra flere ulike merker, i ulike størrelser, med smaker og med ulike egenskaper.

Har du spørsmål om vårt utvalg av kondomer? Du er alltid velkommen til å kontakte oss på telefon +45 93 40 38 38 eller send en e-post til munnfrisk.no . Vi streber alltid etter å yte den beste kundeservicen, og derfor kommer vi alltid tilbake til deg så snart som mulig slik at du kan kjøpe de riktige kondomene. Hos MundFrisk er din tilfredshet vår prioritet.