Atemfrisch tannkrem

Atemfrisch tannkrem effektiv beskyttelse mot dårlig ånde og tannkjøttsykdommer

Vil du ha en tannkrem som ikke bare gir deg den friske følelsen, men som i stedet går helt i dybden med den tannrensende effekten? Sett deretter silen på vår Atemfrisch tannkrem her på Munnfrisk.no .


Atemfrisch er et merke under Tetrobreath GmbH, og selskapets primære mål er å bekjempe dårlig ånde. Det handler ikke om å kamuflere den dårlige ånde, men helt å forhindre det via noe så enkelt som ekstra mengder oksygen.

Atemfrisch har studert området nøye gjennom flere tiår og har kommet til den konklusjonen at dårlig ånde ofte skyldes anaerobe bakterier, som deretter frigjør de illeluktende sulfidene. Det er derfor langt fra kun å se på dårlig munnhygiene og ulike mageproblemer, selv om dette også kan være en utløsende faktor i enkeltsaker.

Problemer med dårlig ånde kan nøytraliseres via høydose oksygen, som bidrar til å redusere mengden av anaerobe bakterier, men uten å ødelegge dem helt, da de fortsatt er gunstige for fordøyelsen. Hos Munnfrisk.no forhandler vi bl.a. Atemfrisch tannkrem som i tillegg til dårlig ånde også gir god beskyttelse for tennene uten bruk av kunstige fargestoffer, sukker og alkohol.