Yotuel Tannkrem

Det er den daglige tannpleierutinen som har størst innvirkning på munnhelsen og smilet ditt. Hvis du ønsker å lysne tennene dine, kan en Yotuel tannkrem hjelpe deg med å oppnå drømmen din.

Du kan velge mellom forskjellige versjoner av Yotuel tannkrem, alle laget med blekeingredienser.

Det finnes blant annet en variant for deg som har gulaktige belegg, som er forårsaket av rødvin, kaffe og te. Og det finnes en spesiell variant for deg som vil beskytte tennene dine mot å få plakk.

Yotuel tannkrem er de første produktene i kategorien som er i stand til å beskytte både innsiden og utsiden av tannemaljen.


Hva står Yot u el for som merkevare?

Yotuel er ett av flere merker under gruppen Biocosmetics Laboratories, som har spesialisert seg på tannpleie de siste 25 årene. På verdensbasis har de for tiden oppnådde 130 patenter. Du kan derfor forvente stor ekspertise fra produktene som enten bærer Yotuel eller Yotuel Professional-logoen.

Yotuels sortiment er basert på å optimalisere livskvaliteten for den enkelte, bl.a. ved å gjøre det mulig å få hvitere tenner.

Tannkremer og de andre produktene er basert på formler med nøytral pH-verdi, og de inneholder ikke skadelige stoffer som alkohol som kan skade emaljen på tennene. Samtidig bidrar de med god beskyttelse mot karies med mer.

Hva får du ved å velge Yot u el ?

Det velassorterte produktutvalget fra Yotuel er utviklet ut fra mottoet om at produktene dels skal være avanserte og dels forbedre din livskvalitet. Merket har allerede fått en bred fanskare over hele verden.

Yotuels mangfoldige produkter har en rekke fellesnevnere. De bygger bl.a. på formler som har nøytral pH-verdi og derfor ikke skader belegget på tennene. Siden de heller ikke inneholder alkohol, opprettholdes den naturlige mikrofloraen i munnhulen, akkurat som man får en effektiv plakkbehandling, men uten å skade emaljen. Samtidig får du god beskyttelse mot karies ved hjelp av en ingrediens som fluor.