Tanntråd og tannpirkere fra Nordics

Her kan du se vårt utvalg av bærekraftig Nordics tanntråd. Tanntråd fra Nordics Oral Care er laget av 100 % veganske og biologisk nedbrytbare materialer. Med Nordics tanntråd kan du rense tennene med god samvittighet! Se alle våre Nordics produkter her.


Nordics tanntråd er biologisk nedbrytbar

Tradisjonell tanntråd er laget av nylon, som tar mellom 50-80 år å løse seg opp i naturen. Det finnes nå mange typer miljøvennlige tannbørster, tannkrem og interdentalbørster, men det har lenge vært en utfordring teknisk å kunne produsere en miljøvennlig tanntråd. Heldigvis har Nordics spesialisert seg på miljøvennlige løsninger for tannpleie, og de har nå kommet med to virkelig spennende alternativer til tradisjonell tanntråd.

Velg mellom to typer bærekraftig Nordics tanntråd

En variant har en frisk myntesmak og er laget av maisstivelse og candelillavoks, som er det veganske svaret på bivoks. Alternativt kan du velge den eksotiske kanelsorten, som er laget av polymelkesyre, en plantebasert fiber. Uansett variant vil du motta din Nordics tanntråd i emballasje laget utelukkende av resirkulert papir. Til slutt finnes det alternativer til tradisjonell tanntråd som er 100 % biologisk nedbrytbar og 100 % vegansk.