GoBamboo tanntråd

Skal du ha den sunneste og mest miljøvennlige tanntråden, må du velge de veganske versjonene som de fra GoBamboo . Her er tanntråden produsert av 100 % bambuskulltråd, som er skånsomt og skånsomt for tennene. Bambustråden er elastisk og frynser ikke, så det vil være enkelt for deg å rengjøre mellomrommene mellom alle tennene i over- og undermunnen.

GoBamboo tanntråd er laget med en forfriskende smak av mynte som vil påvirke pusten din. Din veganske og naturlige tanntråd leveres i et lite glass, som du senere kan bruke til å oppbevare småting. Du kan ta med deg tanntråden med kull på ferie, og det er 30m totalt, så alle i familien kan dele tilbehøret.


I fremtiden kan du bli kvitt frynsete og ødelagt tanntråd når du velger produkter fra GoBamboo . Her er tanntråden din laget av 100 % bambus, som besitter alle egenskapene som kommer deg til gode når tennene og mellomrommene skal rengjøres. Du får en myk og ekstremt sterk tanntråd som du enkelt kan bruke både morgen og kveld. Det er candelilla på tanntråden, som hjelper deg å nå mellom jekslene. Du sitter igjen med frisk pust og en mild smak av mynte.

Din GoBamboo tanntråd leveres i en praktisk liten glassbeholder, som du senere kan bruke til oppbevaring av småting.