Bamboo Switch Floss

Prøv bambus tanntråd fra Bamboo Switch

Ser du etter en mer miljøvennlig tanntråd? Da er det etter hvert nok av sjanser til å finne den rette kampen her på Munnfrisk.no . Flere og flere produsenter går bort fra skadelig nylon og plast når det kommer til tanntråd. En av disse produsentene er Bamboo Switch , som har valgt å satse 100 % på bambusprodukter som et alternativ til plast.


Valget falt spesielt på bambus, da det er et 100 % biologisk nedbrytbart materiale med naturlige antibakterielle egenskaper. Samtidig er bambus kjent for å være litt av en mirakelplante, da den vokser lynraskt uten bruk av sprøytemidler. Produksjonen vil derfor også være langt mer miljøvennlig, på samme måte som naturressurser ikke forbrukes unødvendig. 

Bambustanntråden fra Bamboo Switch er økologisk og består av blant annet kull og den naturlige candelillavoksen. Som en ekstra smart detalj leveres tanntråden i en glassbeholder som kan gjenbrukes gang på gang når du fyller beholderen med ny tanntråd.

Bamboo Switch drømmer om å ta deg med til et zero waste-univers, så spørsmålet er bare, vil du løse inn billetten din i dag? Nok er nok, og vi trenger ikke mer plast i hverdagen.