Curaprox Elektriske tannbørster

De elektriske tannbørstene blir mer og mer populære blant danskene, og dette er med på å skape konkurranse i området. Curaprox er blant de nyeste produsentene innen elektriske tannbørster. Du får en høykvalitets tannbørste laget med Curen® bust. Busten er ultramyk og skånsom mot både emalje og tannkjøtt.

Du kan velge mellom ulike produktløsninger fra Curaprox . Det er pakkeløsningene hvor du får både en elektrisk tannbørste, 2 løse børstehoder og et praktisk stativ for lading. I tillegg finner du både ladere og pakker med løse tannbørstehoder, slik at du kontinuerlig kan vedlikeholde din elektriske tannbørste og alltid sørge for at du pusser tennene med effektive børster.


Premium produkter fra en sveitsisk produsent
Det er stor profesjonalitet bak tannpleieproduktene som er hentet fra Curaprox sitt omfattende utvalg. I tillegg til de elektriske tannbørstene kan du også finne alt fra manuelle tannbørster til tannkremer og mellomromsbørster (tannpirkere med bust). Curaprox beskrives som et premiummerke og tilhører det sveitsiske selskapet Curaden. En aktør som har vært i bransjen siden 1972.

Produktutvalget er utviklet i nært samarbeid med ledende spesialister, slik at du er sikret høyeste kvalitet. Målet er at det skal være morsomt, men også enkelt og effektivt å rense tennene med et Curaprox produkt. Hos Munnfrisk.no selger vi et bredt utvalg fra Curaprox , så ta en nærmere titt i dag.