Tannkrem fra Nordics

Her finner du vårt store utvalg av Nordics tannkrem. Tannkrem fra Nordics er naturlig, vegansk, økologisk og finnes både med og uten fluor. Du slipper store mengder kjemi når du velger Nordics tannkrem! Se vårt store utvalg av Nordics Oral Care her.


Nordics tannkrem finnes i 4 økologiske varianter

Blant Nordics tannkrem finner du bl.a. fire økologiske varianter, som alle inneholder xylitol, som gir naturlig beskyttelse mot karies og hulrom. Økologisk tannkrem fra Nordics er vegansk og grusomhetsfri, noe som betyr at ingen av ingrediensene er testet på dyr. Nordics tannkrem er også fri for SLS, PEG, titandioksid, konserveringsmidler og sukker.

Ønsker du hvitere tenner kan du bruke Nordics tannkrem med aktivt kull og matchaekstrakt. Aktivt kull er kjent for å absorbere alle urenheter, og kan dermed bidra til å gi tennene et hvitere utseende. Du kan også velge varianten med sitron og mynte, som også hjelper deg å oppnå et hvitere smil. Lemon + mynte inneholder fluor, men er fri for syntetiske smaker, parabener, konserveringsmidler, fargestoffer, soya og sukker.

Har du sensitive tenner og kanskje lett får frostskader i tennene, kan Nordics tannkrem med organisk ekstrakt fra brennesle og salvie hjelpe deg med å motvirke irritasjon, hevelse og tilbaketrekking av tannkjøttet. Denne Nordics tannkremvarianten er fri for fluor, konserveringsmidler, parabener, SLS og sukker.

Ønsker du maksimal beskyttelse for tennene dine, så bør du vurdere Nordics tannkrem med granateple. Denne varianten inneholder organisk ekstrakt fra aloe vera og salvie, som motvirker betennelse og irritasjon i munnen. Granatepleekstrakt bidrar til å redusere plakk og fungerer som en kraftig antioksidant. Denne tannkremen inneholder fluor, som gir ekstra beskyttelse mot hull og styrker emaljen.

Kjøp naturlig Nordics tannkrem for barn og voksne

Nordics tannkrem for barn er naturlig, vegansk, grusomhetsfri, fri for fluor, SLS, parabener, konserveringsmidler, PEG og sukker. Med Nordics tannkrem kan du pusse barnas tenner med god samvittighet. Nordics tannkrem for barn inneholder også kalsiumlaktat, som er med på å styrke og beskytte emaljen på tennene, samt enten B12 eller vitamin E. Vitamin E er en kraftig antioksidant og hjelper til med å reparere skadede celler i kroppen.

Nordics tannkrem for barn inneholder en stor mengde kamilleekstrakt, som gjør tannkremen myk og behagelig for mindre barn, samt ekstrakt fra aloe vera og ringblomst, som kan virke antiseptisk, og kan hjelpe på de naturlige anti-inflammatoriske prosessene. Barnetannkremene fra Nordics Oral Care finnes i tyggegummi eller appelsin- og klementinsmak.