Be Aware

Be Aware det handler både om din fremtid og min

Navnet sier stort sett alt når det kommer til å dekode Be Aware sitt oppdrag. Det handler om å presentere kundene for et produktutvalg som de kan kjøpe med god samvittighet dersom de ønsker å ta ekstra godt vare på kloden. Hos Be Aware betyr dette at alle produkter er biologisk nedbrytbare, resirkulerbare og inneholder verken BPA eller plast. De veganske produktene prøver også å redusere avfallsprosenten så mye som mulig.


Det handler om å respektere planeten, da den er «levende veseners leverom». Det handler altså både om din fremtid og min.

Det er derfor mange gode grunner til å investere i produktene fra Be Aware . Produktene fra Be Aware selges eksklusivt i utvalgte butikker, inkludert Munnfrisk.no . Utvalget er ekstremt velassortert og spenner over alt fra mensstruse til bambustannbørster og tanntråd.

Du kan kjøpe din Be Aware tanntråd direkte på Munnfrisk.no . Designet skiller seg litt fra andre lignende produkter. Tanntråden er svart, så det er lettere for deg å se hvordan du plasserer den mellom tennene. Mintsmaken er kombinert med bambus karbonfiber og vegetabilsk voks. Og helt i tråd med Be Aware sitt konsept, leveres tanntråden i en gjenbrukbar pappeske.

Så er du klar til å bli med på Be Aware -reisen?