Bentodent

Bentodent – ​​tannlegene er de nye superheltene! 

Bentodent er et merke startet av et tannlegeteam. De ser på seg selv som det nye superheltteamet, som tar opp kampen mot «det onde». Målet er å endelig gjøre unna alle slags skadelige stoffer i munnpleieprodukter og i stedet ta i bruk naturens egne ressurser.

Bentodent har bl.a. kom inn på det internasjonale markedet med sin tannkrem som inneholder bentonitter. Leiren er pulveraktig og dannes etter aldring av vulkansk aske. Fordi leiren er ladet og inneholder mange mineralrike bentonittleiremolekyler, fungerer den også som en naturlig magnet. Det bidrar dermed til å tiltrekke urenheter og fjerne dem fra munnhulen.


Dette er bare ett eksempel på hvordan Bentodent har valgt å trekke gammel kunnskap inn i sine moderne produkter. Forståelsen av naturens mange styrker er også en av de viktigste grunnene til at Bentodent ønsker å fremme mer miljøvennlige produkter helt fri for plast og andre skadelige komponenter.

Her på Munnfrisk.no finner du bl.a. deres biologisk nedbrytbare Floss Picks med maisstivelse. Produktet har en 3-i-1 effekt, da det fungerer både som klassisk tanntråd, gap børste og en tungeskraper som hjelper til med å fjerne bakterier fra tungen. Det er dermed et utmerket valg for deg som ønsker å rense tennene grundig, men uten å måtte kjøpe deg fattig på alle slags produkter.