Bentodent

Bentodent – ​​tannlegene er de nye superheltene! 

Bentodent er et merke startet av et tannlegeteam. De ser på seg selv som det nye superheltteamet, som tar opp kampen mot «det onde». Målet er å endelig gjøre unna alle slags skadelige stoffer i munnpleieprodukter og i stedet ta i bruk naturens egne ressurser.

Bentodent har bl.a. kom inn på det internasjonale markedet med sin tannkrem som inneholder bentonitter. Leiren er pulveraktig og dannes etter aldring av vulkansk aske. Fordi leiren er ladet og inneholder mange mineralrike bentonittleiremolekyler, fungerer den også som en naturlig magnet. Det bidrar dermed til å tiltrekke urenheter og fjerne dem fra munnhulen.


Dette er bare ett eksempel p hvordan Bentodent har valgt trekke gammel kunnskap inn i sine moderne produkter. Forstelsen av naturens mange styrker er ogs en av de viktigste grunnene til at Bentodent nsker fremme mer miljvennlige produkter helt fri for plast og andre skadelige komponenter.

Her p Munnfrisk.no finner du bl.a. deres biologisk nedbrytbare Floss Picks med maisstivelse. Produktet har en 3-i-1 effekt, da det fungerer bde som klassisk tanntrd, gap brste og en tungeskraper som hjelper til med fjerne bakterier fra tungen. Det er dermed et utmerket valg for deg som nsker rense tennene grundig, men uten mtte kjpe deg fattig p alle slags produkter.