Me Mother Earth

Me Mother Earth gjør det ukomplisert å leve enkelt

Brasilianske Alberto og amerikanske Amanda har ett viktig oppdrag med sin lille bedrift Me Mother Earth : Å gjøre det ukomplisert å leve enkelt.

Ekteparet hevder på ingen måte at de er eksperter på bærekraft og at de har alle svarene på hvordan vi gjør livene våre helt bærekraftige. Men hver dag er de villige til å lære og prøver etter beste evne å fremme en enkel livsstil uten bruk av plast. Det betyr at alle produkter fra Me Mother Earth bidrar til å redusere behovet for plast, da de enten er laget av naturlige materialer eller kan resirkuleres.
Produktene kjennetegnes også ved at de dekker viktige behov i hverdagen.  


Alberto og Amanda er drevet av en kjærlighet til Moder Jord og håper at du vil bli med dem på reisen. Troen er at vi alle kan bidra til en endring, enten du går all-in eller rett og slett starter med å bytte til noen få plastfrie produkter i husholdningen.

Hos Munnfrisk.no selger vi tanntråd fra Me Mother Earth . Det er en 100 % biologisk nedbrytbar og vegansk tanntråd som kombinerer komponenter som bambuskarbonfiber, candelillavoks, peppermynteolje og maisstivelse.

Tanntråden er tilgjengelig med gjenbrukbar glassdispenser, slik at du kontinuerlig kan fylle den med ny tanntråd.