Woody

Woody miswak-røtter - lær av fortiden og naturen

Woody er et belgisk merke som har drømt om å gjøre noe aktivt med klimaproblemet med plast. Spesielt med tanke på at rundt 9,1 millioner plastbiter dumpes i verdenshavene hvert år. Dette er absurde tall.


Og hvordan får du unna plastproblemet? Dette gjøres konkret ved å finne nyttige alternativer til hverdagslige plastprodukter.

Som merkevare har Woody valgt å lære av fortiden. Helt konkret har de bevisst valgt å ta utgangspunkt i naturens egne mirakelmidler, som for lengst har bevist sin verdi - ikke bare de siste årene, men gjennom århundrer. Hos Woody er naturproduktene integrert på nye måter i produktlinjene.

Et av kjerneproduktene er miswak roots.

Miswak-røtter (også ofte referert til som siwak) kan brukes som en kombinert tannbørste og tyggepinne, og de bidrar til å rense tennene ganske effektivt. Røttene kommer fra Salvadore Persica-treet i Afrika, Asia og Midtøsten, og det unike er at røttene har en rekke gunstige ingredienser som virker både slipende, blekende, bakteriehemmende samt karies- og plakkforebyggende. Kort sagt alt du ønsker deg av en tannbørste. Og bonusen er at du helt unngår plast fra tradisjonelle tannbørster.

Du kan kjøpe miswa-røtter her på MundFrisk.no .

I tillegg til miswak-røtter er Woody også kjent for å bruke naturlige produkter som det japanske binchotan-kullet, som har blitt brukt siden 1600-tallet for å rense springvann, f.eks. for å fjerne ulike lukter. Andre eksempler inkluderer bambus og keramiske perler.

Hvis du ønsker å lære av fortiden og naturen, bør du gå " woody "!