Gillette aftershave

Fullfør barberingsrutinen din med Gillette Aftershave. Hos MundFrisk finner du Gillette Aftershave Gel-varianten Revitalizing Sea Mist, som sikrer riktig pleie etter barbering og forlenger resultatet, samt etterlater en frisk duft av havbris.


Gillette Aftershave - god pleie etter barbering

God pleie etter barbering er like viktig som riktig barberingsutstyr. Brukes for å sikre at huden din ikke bare ser bra ut, men også føles bra. Gillette Aftershave er et sublimt tilbud på et godt pleieprodukt etter barbering hvis du er ute etter en pålitelig, effektiv og komfortabel måte å fullføre barberingsopplevelsen på.


Gillette Aftershave er spesielt utviklet for å hjelpe huden med å komme seg etter de potensielle effektene av barbering, som rødhet og irritert hud.

Ønsker du det beste resultatet etter barbering og ønsker du å gi huden din den beste pleie etter barbering, er Gillette Aftershave et must-have produkt. Med sin kombinasjon av pleiende ingredienser og luksuriøse dufter gir den den perfekte avslutningen på enhver barberingsrutine.


Er det på tide å bytte barberutstyr, selger vi også noe av det beste til det fra Gillette .

Gillette Aftershave det beste valget for sensitiv hud

For de med spesielt sensitiv hud er Gillette Aftershave Gel et godt valg. Gillette er kjent for sin innovative teknologi og nøye utvalgte ingredienser i produktene sine.


Hos MundFrisk har vi valgt ut Gillette Aftershave-varianten Revitalizing Sea Mist 100 ml til vårt sortiment. Denne varianten er unik for sin forfriskende duft av frisk havbris.


Gillette Aftershave Revitalizing Sea Mister er spesielt formulert for å berolige huden etter barbering og redusere eventuell irritasjon som kan oppstå. Med sin lette, ikke-fettete formel trenger Gillette Aftershave Gel raskt inn i huden, gir umiddelbar lindring og fuktighet og forlenger den friske barberingen.

Gillette Aftershave - favoritt blant menn over hele verden

Hvorfor er Gillette aftershave en favoritt blant menn over hele verden? Svaret er at det er på grunn av merkevarens høye kvalitet, effektivitet og unike egenskaper fra innovative teknologier.

Gillette Aftershave Gel har lenge vært en foretrukket del av mange menns daglige barberingsrutine. Dette er ikke bare fordi det gir en umiddelbar kjølende effekt, men også fordi det bidrar til sunn og velstelt hud etter hver barbering.


I tillegg er Gillette Aftershave Revitalizing Sea Mist enkel å påføre, enten du er erfaren eller ny til barbering.


Så hvis du ønsker å øke selvtilliten, ha en forfriskende duft og sikre det beste resultatet av barberingen din, så anbefaler vi deg å begynne å vurdere Gillette Aftershave som en permanent avslutning på barberingsrutinen.