Glyde kondomer

Vil du ha miljøvennlige og veganske Glyde kondomer? Hos MundFrisk finner du flere varianter av Vegan Certified Glyde kondomene. Velg mellom ulike størrelser og tykkelser. Finn det perfekte Glyde kondomet for deg - se hele utvalget her!


Veganske og fair trade kondomer fra Glyde

Glyde Vegan-sertifiserte kondomer er bemerkelsesverdige i kondomproduksjon, og er laget med omsorg for både mennesker og planeten. Disse kondomene består utelukkende av 100 % naturlige materialer, primært naturgummilateks og naturlige fargestoffer.

En av de mest definerende egenskapene til Glyde veganske kondomer er at de er fri for animalske biprodukter. I stedet for kasein bruker de tistelekstrakt i produksjonsprosessen. Dette gjør dem egnet for veganere og de som ønsker å unngå animalske ingredienser.

Under produksjonen brukes maispulver og silikonolje for å sikre optimal smøreevne, og hvert kondom kontrolleres individuelt og elektronisk for kvalitet og sikkerhet. Produksjonen følger også Fairtrade-standarder, som sikrer gode arbeidsforhold.

Glyde kondomer vaskes to ganger under produksjonen for å fjerne gummilukten og smaken, noe som kan forbedre opplevelsen for deg og partneren din når du har trygg sex.

Glyde Vegan-sertifiserte kondomer er sertifisert av Vegan Society, og bekrefter deres forpliktelse til etisk og bærekraftig prevensjon. Når du velger Glyde velger du kondomer av høyeste kvalitet som passer dine behov og verdier.

Glyde - finn dine favoritt Glyde kondomer hos MundFrisk

Hos MundFrisk finner du et godt utvalg av Glydes ulike varianter av fair trade-kondomer. Utforsk utvalget og finn din favoritt.

Hos MundFrisk finner du:

  • Glyde kondomer SuperMax
    Designet for å gi en tryggere og mer komfortabel opplevelse for menn med større penis, Glyde SuperMax-kondomer er 0,062 mm tykke og 60 mm brede.
  • Glyde kondomer Ultra Latex
    Glyde Ultra Latex-kondomer er laget av naturgummilateks, som er et naturlig materiale som har blitt brukt til å lage kondomer i århundrer. Naturgummilateks er et elastisk materiale som er sterkt og slitesterkt. Glyde Ultra Latex-kondomet er 0,062 mm tykt og 53 mm bredt.
  • Glyde kondomer Slimfit
    Glyde Slimfit-kondomer er et tynnere Glyde-kondom laget av fair trade-gummi. Kondomet er 0,060 mm tykt og 49 mm bredt, og er designet for å gi en mer naturlig følelse og øke seksuell nytelse.
  • Glyde kondomer Maxi
    Glyde Maxi-kondomer, som alle Glydes andre kondomer, er laget av fair trade-gummi og er veganske. Dette kondomet er 0,062 mm tykt og har en bredde på 56 mm.

Utvalget av Glyde kondomer har alle forskjellige størrelser. Du kan derfor finne den størrelsen som passer deg best. Finn det perfekte Glyde kondomet i dag og nyt trygg sex.

Stort utvalg av Glyde kondomer hos MundFrisk

Hos MundFrisk tilstreber vi alltid å ha et bredt og nøye sammensatt utvalg av ulike produkter, inkludert Glyde kondomer. Vi velger nøye ut og setter sammen vårt utvalg slik at du alltid kan finne akkurat de Glyde kondomene du trenger og foretrekker.

Er du i tvil om hvilket Glyde kondom du skal velge, er vi alltid klare til å hjelpe deg med å finne de riktige produktene. Du kan kontakte oss på telefon +45 93 40 38 38 eller sende en e-post til munnfrisk.no . Vi streber alltid etter å levere den beste kundeservicen til deg. Hos MundFrisk er din tilfredshet vår første prioritet.